Richwind

 
 • Ordion is een mobiele applicatie waarmee u eenvoudig en gebruikers vriendelijk de voortgaang en betrokkenheid van uw deelnemer(s) kan toetsen. Via het dashboard krijgt u een goed en betrouwbaar overzicht van de resulaten van het individu of van de gehele groep.

  Bezoek de website
 • Wij zijn een Google vertrouwde Streetview-leverancier. Gespecialiseerd in het maken van buitenopnames en bieden een volledige integratie met een dekking van iedere 3 meter weg of pad.

  Bezoek de website
 • Voor het opnemen van Socialmedia en instructie/introductie filmpjes kan je in onze Multimedia studio in Hoorn terecht. Alles staat klaar om meteen met je opnames te beginnen.

  Bezoek de website
 • Een goede productfoto maakt het verschil. Betaalbare productfotografie voor kleine en grote webwinkels. Het maken van een goede vrijstaande productafbeelding is een vak apart. Onze fotostudio is daarvoor ingericht

  Bezoek de website

Over ons

Eigenlijk is het niet "Over ons" maar "Over mij".

Mijn naam is Olav Windrich en als kleine zelfstandige run ik Richwind. De afgelopen 10 jaar ben ik in veel disciplines actief geweest en nu richt ik mij op drie hoofd producten.

[1] Met regelmaat kreeg ik vaak de vraag of ik een app kan bouwen, maar de klanten wisten dan niet goed wat de app moest doen en in welke vorm. Als antwoord daarop heb ik een app ontwikkeld die modulair is opgebouwd en waarmee ik alle kanten op kan. Ordion is de App voor kleine zelfstandigen en bedrijven die deelnemers willen volgen in voortgang en kennis/inzicht. Of het nu een traject is om gewicht te verliezen een bedrijfsopleiding of kennis toetsing in een specifiek kennisveld, het werkt voor alle situaties. Afhankelijk van de doelstelling is de workflow voor iedere klant anders, dat maakt dat Ordion in veel situaties kan worden ingezet.

[2] Naast Ordion maak ik 360 opnames voor Google Streetview. Niet de opnames van derden die u overal ziet, maar een volledige integratie. Mijn 360 panorama fotos staan niet op de kaart als puntjes, maar de wegen of routes zijn blauwe lijnen die exact zo werken als de opnames van Google zelf. Als ik uw vakantiepark of camping in beeld heb gebracht, maakt het volledig onderdeel uit van de Google Streetview kaart. Met mijn Streetview uitrusting maak ik ook Forward motion opnames voor Fitness workout videos en Slow TV, Virtuele wandeling, Belevingsvideo.

[3] In mijn volledig ingerichte (Multimedia) Filmstudio neem ik presentaties in 4K op. Alles is heel mooi uitgelicht en naast een witte of zwarte achtergrond, kan ik ook Chromakey en virtual studio opnames maken. Ook staan in de studio twee foto-opstellingen voor productfotografie.

Als consultant programmeer ik software oplossingen voor koppelingen tussen oude en nieuwe software pakketten. Met een objectieve blik kan ik u deskundig advies geven. Ik spreek de taal van de werkvloer maar ook die van de leverancier. Doordat ik veel vragen stel, meestal vragen die andere niet stellen of waar u nog niet eerder aan had gedacht, ontstaan vaak nieuwe inzichten en werkende oplossingen.

Door de opkomst van de platform economie en online website makers, heb ik afscheid genomen van het inrichten en het maken van maatwerk oplossingen voor opensource-webwinkels en websites. Uiteraard blijf ik wel mijn bestaande klanten ondersteunen.

Werk in beeld

 
Een goede productfoto maakt het verschil
De beste oplossing voor 360 graden productafbeeldingen.
 

Richwind <> Full Service content creatie en publicatie

Wij hebben jaren lange ervaring in het maken en publiceren van content voor websites en e-commerce. In onze professionele studio kan je video presentaties in 4K opnemen. Je kan producten vrijstaand bij ons laten fotograferen en 360 graden packshots laten maken. Na de foto of video opnames kunnen wij als extra dienst ook de nabewerking en publicatie verzorgen of er in adviseren. Maar als je de nabewerking en publicatie zelf wilt doen, is dat natuurlijk ook goed.
Maatwerk vragen? Bel of mail ons vrijblijvend voor een afspraak of advies.

Contact

 • Telefoon: 0229 - 781 000
 • Telefoon: 0654 - 684 868
 • Email: info@richwind.nl

Socialmedia

Olav Windrich is te vinden op:

in skype in