Richwind

 
 • Product Afbeeldingen

  Een goede productfoto maakt het verschil. Betaalbare productfotografie voor kleine en grote webwinkels

  Bezoek de website
 • HD-Panorama

  Met de kleine electrische panorama skelter kan ieder bedrijf, camping, vakantiepark of warenhuis worden voorzien van een eigen interactieve virtuele (streetview)tour.

  Bezoek de website
 • E-Commerce Support

  Met ruim 12 jaar ervaring in webwinkel oplossingen kan ik u adviseren en ondersteunen bij het opzetten en onderhouden van uw webwinkel. Ik heb ruime ervaring met maatwerk oplossingen en het beheren van Prestashop, Magento en Oscommerce.

  Lees meer
 • ICT Ondersteuning

  Iedereen komt wel eens handen te kort. Ik vind het zeer uitdagend om last minute mee te werken om iets af te krijgen of een ICT storing op te lossen. Dagelijkse werkzaamheden mag iemand anders doen, maar bij stress belt u mij!

  Lees meer

Over ons

Eigenlijk is het niet "Over ons" maar "Over mij".

Mijn naam is Olav Windrich en als ZZP-er run ik Richwind. Naast een aantal vaste producten bied ik ook webwinkel-ondersteuning en software-ontwikkeling aan.
Daarnaast stel ik mijn volledig ingerichte Multimedia studio tegen een kleine vergoeding beschikbaar voor portretfotografen en vloggers die geen eigen studio hebben.

Bij problemen die niemand oplost belt u mij, ik hou niet van problemen, ik los ze op! Met een objectieve blik kan ik u deskundig advies geven. Is het een
hardware of een software probleem kan dit meestal wel worden opgelost. Ik spreek de taal van de werkvloer maar ook die van de leverancier.

"Ingewikkelde zaken kan ik goed en eenvoudig uitleggen aan derden."

Doordat ik veel vragen stel, meestal vragen die andere niet stellen of waar u nog niet eerder aan had gedacht, ontstaan vaak nieuwe inzichten en werkende oplossingen.

Werk in beeld

 
Een goede productfoto maakt het verschil
De beste oplossing voor 360 graden productafbeeldingen.
 

Meer dan een dienstverlener

Richwind is meer dan een dienstverlener. Met diverse eigen producten en jaren ervaring in kleine en grote ondernemingen ben ik erg breed inzetbaar. Een goede klantrelatie, persoonlijk contact en wederzijds vertrouwen is de basis waarop ik werk. Wellicht kan ik ook wat voor u betekenen? Neem gerust contact met mij op.

Contact

 • Telefoon: 0229 - 781 000
 • Telefoon: 0654 - 684 868
 • Email: info@richwind.nl

Socialmedia

Olav Windrich is te vinden op:

in skype in