Richwind

 
 • Ordion is een mobiele applicatie waarmee u eenvoudig en gebruikers vriendelijk de voortgaang en betrokkenheid van uw deelnemer(s) kan toetsen. Via het dashboard krijgt u een goed en betrouwbaar overzicht van de resulaten van het individu of van de gehele groep.

  Bezoek de website
 • Wij zijn een Google vertrouwde Streetview-leverancier. Gespecialiseerd in het maken van buitenopnames en bieden een volledige integratie met een dekking van iedere 3 meter weg of pad.

  Bezoek de website
 • Voor het opnemen van Socialmedia en instructie/introductie filmpjes kan je in onze Multimedia studio in Hoorn terecht. Alles staat klaar om meteen met je opnames te beginnen.

  Bezoek de website
 • Een goede productfoto maakt het verschil. Betaalbare productfotografie voor kleine en grote webwinkels. Het maken van een goede vrijstaande productafbeelding is een vak apart. Onze fotostudio is daarvoor ingericht

  Bezoek de website

E-commerce Support

Met ruim 12 jaar ervaring in webwinkel oplossingen kan ik u adviseren en ondersteunen bij het opzetten en onderhouden van uw webwinkel. Ik heb ruime ervaring
met maatwerk oplossingen en het beheren van webshops. Ik heb zowel ervaring met webwinkels met een omzet van honderd euro tot vier miljoen euro per maand.


Ik heb ruime ervaring met:

+ PHP en Mysql
+ Prestashop
+ Magento
+ Oscommerce
+ Maatwerk installaties en ontwikkeling
+ Koppelingen naar magazijn- en voorraad-systemen (ERP)
+ Koppelingen betalingssystemen zoals: Paypal, Mollie, iDeal
+ Training en instructie geven aan eindgebruikers
+ Kleine en grote webwinkel omgevingen
+ Werken in datacenters
+ Werken met Privacy gevoelige informatie


Downloads


Alle Tarieven op een rij

Werk in beeld

 
Een goede productfoto maakt het verschil
De beste oplossing voor 360 graden productafbeeldingen.
 

Richwind <> Full Service content creatie en publicatie

Wij hebben jaren lange ervaring in het maken en publiceren van content voor websites en e-commerce. In onze professionele studio kan je video presentaties in 4K opnemen. Je kan producten vrijstaand bij ons laten fotograferen en 360 graden packshots laten maken. Na de foto of video opnames kunnen wij als extra dienst ook de nabewerking en publicatie verzorgen of er in adviseren. Maar als je de nabewerking en publicatie zelf wilt doen, is dat natuurlijk ook goed.
Maatwerk vragen? Bel of mail ons vrijblijvend voor een afspraak of advies.

Contact

 • Telefoon: 0229 - 781 000
 • Telefoon: 0654 - 684 868
 • Email: info@richwind.nl

Socialmedia

Olav Windrich is te vinden op:

in skype in